• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۳/۱۶
  • تعداد بازدید : 18
شركت محقق پژوهشكده در جلسه بررسی راهكارهای مقابله با سرمازدگی درختان میوه در استان یزد

درتاریخ 1401/03/09  جلسه ای با دعوت از ریاست محترم موسسه تحقیقات علوم باغبانی در شهر یزد و در محل استانداری این شهرستان با موضوع سرمازدگی درختان میوه و بررسی راهکارهای مقابله با آن تشکیل شد. آقای دکتر بیات محقق محصول زردآلو و عضوهیات علمی پژوهشکده میوه های معتدله و سردسیری، به منظور شرکت در جلسه و همراهی با ریاست محترم موسسه  به این جلسه اعزام شدند.  جلسه در محل استانداری یزد و با حضور مسئولین استان ازجمله ریاست محترم سازمان جهادکشاورزی استان، مدیرکل بحران، اداره کل هواشناسی، صندوق بیمه محصولات کشاورزی، سازمان نظام مهندسی، نمایندگانی از شرکت های دانش بنیان، دانشگاه یزد، و باغداران تشکیل شد. دو پاورپوینت تهیه شده توسط محققین موسسه برای محصولات زردآلو، انار و پسته در جلسه ارائه گردید. که ضمن توضیح راجع به پدیده سرمازدگی، به تکنیک های رایج و میزان اثرگذاری آنها در محصولات یاد شده اشاره شد.  تاکید ریاست محترم موسسه و محققین بر استفاده از ارقام مناسب و سازگار با شرایط اقلیمی هر منطقه برای اثرگذاری بیشتر سایر روش های مقابله بود.  با توجه به اینکه در تعدادی از محصولات مانند زردآلو، وجود ارقام  وژنوتیپ های امیدبخش با مقاومت نسبی به سرماهای دیررس بهاره که در شرایط حدوث سرمای دیررس، باردهی قابل قبولی را دارند، به عنوان راهکار اساسی مقابله با بحران سرمازدگی مطرح شد. در این ارتباط پیشنهاد شد، از این ژنوتیپ ها به صورت پایلوت، باغ هایی احداث شوند.

6.0.3.0
    V6.0.3.0